BSK segelskola och läger 2017

Seglingsläger

BSK ordnar seglingsläger för juniorer varje sommar. Tidpunkten för lägret finner du i sommarens program på sidan Händelsekalender.
Lägret börjar fredagen och slutar på söndagen. Om du inte kan ta dig ut till Skämmö på egen hand, ring någon av ledarna så avhämtar vi dig i Ingå.

Under lägret kommer vi att sysselsätta oss med olika aktiviteter som har med segling, sjövett och säkerhet att göra. Dessutom hinner vi med en massa annat skoj. På söndag är det avslutningssegling. Föräldrar som avhämtar dig med båt får gärna komma redan då.

Beroende på hur mycket du seglat finns det olika sorters båtar. Är du nybörjare får du börja med att segla t.ex. trissjolle tillsammans med dem som har mera erfarenhet. Känner du att du vill segla ensam finns det bl.a. optimister. Har du en egen optimistjolle får du gärna ta den med dig. Det är naturligtvis du som bestämmer om någon annan än du använder den.

Alla deltagre får sova inne i Stora huset. Om du har ett tält och hellre vill sova i det är det också möjligt. För övernattningen behöver du sovsäck och en liten dyna.

All mat ingår i lägeravgiften men du får förstås ta med extra mellanmål och godis om du vill. Kom ihåg att i förväg meddela om du har någon matallergi.

Ta med:
sovsäck och liten dyna
bekväm flytväst i rätt storlek
regnkläder och stövlar
vindtäta kläder, ylletröja, mössa och handskar
byteskläder (ex. 1 par shorts, 1 par långbyxor + 3 varv t-skjortor, strumpor och underkläder)
baddräkt för de modiga
handduk och tvättväska
Har du en mobiltelefon, kan du ta den med dig, men vi kommer att förvara dem inomhus för säkerhets skull.

Försäkring som ingår i deltagaravgiften är tagen för alla deltagare.

Deltagaravgiften är 50 € fär BSK medlemmar och 70 € för övriga. Avgiften betalas med hjälp av en inbetalningsblankett som skickas till deltagarna precis före lägret.


Är du intresserad av att delta? Anmäl dig gärna redan nu till info@bsk.fi! Antalet platser är begränsade! Kom ihåg att skriva deltagarens namn, adress, telefonnummer och matallergier! Meddela även telefonnumret till barnets vårdnadshavare.